Back to Top

In Zaandam staat het meest moderne distributiecentrum van Albert Heijn. Een centrum waarin robottechnologie en milieu bewust ondernemen leidend is.

Op deze plek werd door de VOGD het thema “hoe kun je nog succesvoller worden” centraal gesteld. Een programma waar 'Connecting All' een inspirerende werksessie mocht verzorgen.

 

Connecting All Logo including text

De aanwezige deelnemers van de VOGD: Albert Heijn, Xenos, Ikea, Plus en Coop kregen een unieke rondleiding aangeboden.
De kans om meer inzicht te krijgen in de keuken van de moderne distributiecentra. Zelfsturende heftrucks, voice-picking, robottechnologie, voorspellende datacentra en high tech besturingssystemen. Overall gezien een wereld op zich.

Een belangrijke conclusie die getrokken werd is: “vroeger ondersteunde de techniek de mens, was de mens leidend, nu is de robot en techniek leidend en is de mens ondersteunend.” Met 14.000 colli’s (verpakkingseenheden) per uur een mega succes te noemen.

In deze wereld heeft de zelfsturende robotheftruck voorrang. In medezeggenschapswerled heeft dan toch zeker nog de mens voorrang. En specifieker nog “de emotie” voorrang.
Je emotie, je trots, je verbinding en je inspiratie zijn hiervoor de energiebronnen voor een succesvolle organisatie, team en/of professional.

Tijdens de interactieve werksessie, die 'Connecting All' mocht verzorgen, werden de deelnemers uitgedaagd om met deze inzichten aan het werk te gaan. Met elkaar in gesprek gaan en ontdekken waar de kansen liggen om de gewenste groei en de realistische vooruitgang met meer succes mogelijk te kunnen maken. Een mooie kans om een steentje aan te mogen bijdragen.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Wij wensen alle (OR)-leden, partners/sponsoren een fijne zomervakantie toe!

 

 

Ad, Annemiek en Maurice